COACHING

Onzekerheid..... moeite met "nee" zeggen..... last hebben van conflicten..... moeite met kiezen..... moeilijk knopen kunnen doorhakken..... stroefheid in contacten........

Bij al dit soort situaties, waar je zelf niet goed uitkomt en waarover je wel eens met een onafhankelijk iemand van gedachten zou willen wisselen, kan coaching een fijne vorm van ondersteuning zijn.

Een coachingstraject heeft geen vaste vorm of duur. Samen met je coach kijk je wat nodig is of waar je behoefte aan hebt. Soms zijn dat gesprekken, soms opdrachten die je thuis kunt maken of voorbereiden. Het is ook altijd mogelijk om tussentijds te bellen of mailen als er vragen zijn over de opdrachten of als je snel en kort even met je coach wilt overleggen.

Je betaalt alleen voor de gesprekken. Aan de opdrachten en tussentijdse telefoontjes of mails zijn verder geen kosten verbonden.

ENKELE REACTIES VAN KLANTEN:

Het coachingsuurtje bij Marga was voor mij een warm bad. Even afstand nemen van de stress waar ik in had gezeten en die mij eigenlijk dag en nacht bezig hield. En maar even op adem komen en op verhaal komen. Al vertellend kwamen soms al nieuwe inzichten. Vooral omdat je bij Marga niet echt weg komt met vage vertelsels. Ze bevraagt je. En ze vraagt dóór. Niet altijd makkelijk, maar Marga doet dat met veel betrokkenheid. En de vragen hebben me uiteindelijk veel geholpen om echt krichtisch naar mezelf te kijken. Was ik eigenlijk wel zo'n duidelijke docent als ik zelf altijd dacht? Het antwoord was: niet altijd. Dus ben ik aan de slag gegaan met de vraag hoe ik duidelijker zou kunnen worden. Want dat is wat ik het liefste wil: duidelijk zijn voor de leerlingen.

Marga stelt mooie vragen. Vragen waar je echt over na moet denken.

Marga is erg to-the-point. Ik vond dat erg fijn want ik kan makkelijk afdwalen. Marga kwam dan steeds weer terug bij de beginvraag of de doelen die ik aan het begin had gesteld. Dat was heel prettig omdat coaching daardoor ook concreet bleef.